Bedankt voor de interesse in:

5 tips die jouw recruitment innoveren.

Laat je gegevens achter en je ontvangt direct de tips in je mailbox!

Zijn jouw vacatures binnenkort op deze kanalen te zien?

Wat doet Rekroot?

Rekroot is dé partner voor bedrijven die streven naar het aantrekken van top talent. Wij bieden oplossingen op het gebied van Employer Branding en Job Marketing.

Met onze expertise en resultaatgerichte aanpak transformeren we uw wervingsproces, zodat u het juiste personeel kunt vinden en behouden voor succes op lange termijn.

Rekroot Logo Zwart Transparant
Rekroot Damian en Marc

Waar het voor ons begon

Rekroot, opgericht door Damian Kroezen en Marc Schutte, zijn geen onbekenden in de wereld van online marketing. Na talloze gesprekken en het opbouwen van waardevolle connecties, hebben ze hun passie gevolgd en zich volledig gericht op dit spannende terrein.

Bij Rekroot zijn we helemaal in ons element en we willen dat gevoel met jou delen. We bieden een totaalpakket dat niet alleen goed voelt, maar ook écht werkt. Of je nu je employer brand wilt versterken of op zoek bent naar de perfecte kandidaten, wij staan klaar om je te helpen. Met Damian en Marc aan boord, ben je verzekerd van een frisse en effectieve benadering van online recruitment.

Bedrijven die je voor gingen

1

Nieuwe proces operator

Er is binnen 2 maanden tijd een operator gevonden die nu werkzaam is bij EOC Nederland.

100

Tevredenheid

De campagne heeft binnen een maand een nieuwe zonwering monteur opgeleverd, de monteur is bij een ander bedrijf weggegaan omdat het werk hem bij Kroezon leuker leek, een geslaagde campagne.

1

Nieuwe engineer

Vos prodect Innovations

Het resultaat is dat we binnen 1 maand de juiste persoon gevonden hebben en dat hij nu werkzaam is als project engineer bij Vos Prodect.

Direct in contact komen?

Wil je meer weten over onze diensten en hoe we jou kunnen helpen? Het plannen van een afspraak is nu moeiteloos! Klik op de knop hieronder om jouw ideale tijdstip te selecteren.

We nemen graag de tijd om met jou te praten en jouw behoeften te begrijpen. Samen bespreken we hoe onze diensten aansluiten bij jouw doelen. Jouw succes is ons doel, en we kijken er naar uit om te zien hoe we jouw visie kunnen verwezenlijken.

Klik nu om een afspraak te plannen!

Trigger / iets geven van waarde.

Scelerisque tristique luctus euismod aliquam nec. Vestibulum curabitur pretium mauris ornare. Quam dictum a faucibus sed ac vestibulum dictum sit commodo. Pharetra.

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!