Bereik en behoud talent.

Bereik nieuw talent.

Door onze unieke wijze van recruitment bereiken wij 100% van de arbeidsmarkt. Ondanks eventuele arbeidskrapte op de markt is goed personeel simpelweg altijd al aan het werk. Wij brengen jouw werkgeversmerk positief naar buiten, zodat nieuw talent het aantrekkelijk vindt om bij jouw organisatie te werken. Door jouw werkgeversmerk om te zetten naar een datagedreven advertentie, die zichtbaar is waar jouw doelgroep zich bevindt, bereiken wij het resultaat die jij wilt bereiken. 

Behoud je talenten.

Voor de toptalenten die je al in huis hebt doe je alles, toch? Door onze employer branding toe te passen kun je jouw talenten ook daadwerkelijk behouden. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van het HR-beleid van een bedrijf. Employer branding omvat de activiteiten en strategieën die een bedrijf gebruikt om zichzelf te presenteren als een aantrekkelijke werkgever voor onder andere je huidige medewerkers. Dit kan helpen om personeel te behouden, omdat het hen een positief beeld geeft van jouw bedrijf en wat het te bieden heeft. Door dit te doen, kan jouw bedrijf zich onderscheiden van andere werkgevers en het aantrekkelijker maken om voor jouw bedrijf te blijven werken.

Recruitment marketing.

Recruitment marketing is een onderdeel van het wervingsproces dat gericht is op het aantrekken en behouden van talent. Het doel van recruitment marketing is om potentiële medewerkers te overtuigen van de voordelen van het werken bij een specifiek bedrijf en om hen aan te zetten tot solliciteren. Samen bekijken we jouw ideale kandidaat, stellen wij een ‘werkenbij-website’ of vacaturepagina op, creëren wij een onweerstaanbare online campagne en zorgen wij dat dat ene plekje op kantoor binnen afzienbare tijd wordt gevuld. Ga niet langer op zoek naar alleen dat kleine groepje actief werkzoekende en bereik met onze werkwijze de gehele arbeidsmarkt.

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Inspiraties.
Bekijk hier onze laatste artikelen omtrent alles dat jouw organisatie kan helpen het recruitmentproces te innoveren en te optimaliseren.