Data gedreven recruitment.

Innoveer jouw recruitment.

Data gedreven recruitment is een benadering van het wervingsproces waarbij data en analyse een belangrijke rol spelen bij het nemen van beslissingen. Door onze data gedreven recruitment krijgen wij inzicht in de doelgroep van jouw bedrijf en bepaalt ons ATS welke strategieën het meest effectief zijn voor het werven van personeel. Door het gebruik van onze data gedreven recruitment kan jouw bedrijf gerichter en efficiënter werven en zo innoveren binnen het recruitment proces. Door deze werkwijze wordt iedere geïnvesteerde euro in advertenties op een kwalitatief betere manier ingezet.

Job marketing.

Wij zoeken de geschikte persoon die past bij de openstaande vacature! Dit doen we door middel van onze unieke wijze van werven. Het voordeel van onze aanpak is dat wij 100% van de arbeidsmarkt aanspreken, dit is anders dan wanneer u zich aanmeld bij bijvoorbeeld een Nationale Vacaturebank of Indeed. Daarnaast baseren wij onze advertenties op analytische data, hierdoor investeren wij iedere euro beter dan andere methodes. Door middel van onze online werving via onder andere social media en Google kunnen wij gericht adverteren op de geschikte mensen, dus ook op de mensen die niet actief opzoek zijn naar nieuw werk! Hierdoor is jouw vacature op (bijna) elk online platform zichtbaar.

Inzicht in onze data.

Wij vinden het belangrijk dat alle resultaten van onze campagnes duidelijk en inzichtelijk zijn. Als bedrijf kun je vertrouwen hebben op wat er wordt uitgevoerd, maar wij tonen het liever ook, we zijn er tevens trots op. Doordat wij onze inzichten met jullie delen, hebben jullie de mogelijkheid om de data te gebruiken voor het innoveren van het recruitment proces en kun je nagaan hoe effectief onze campagnes zijn. Door samen te blijven verbeteren, optimaliseren wij jullie recruitment proces. 

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Inspiraties.
Bekijk hier onze laatste artikelen omtrent alles dat jouw organisatie kan helpen het recruitmentproces te innoveren en te optimaliseren.