Verzamel en structureer data

Datamanagement.

Datamanagement helpt om gegevens te organiseren, te categoriseren en te structureren, zodat ze beter begrepen en gebruikt kunnen worden. Doordat wij jouw data altijd gestructureerd verzamelen, kan jouw organisatie de betrouwbaarheid en integriteit van gegevens verbeteren, wat leidt tot betere beslissingen en resultaten. Tevens kan het de productiviteit verhogen door het verminderen van tijd en moeite die nodig is om gegevens te vinden en te gebruiken. Door deze data te analyseren kan het helpen om nieuwe kansen te identificeren en te benutten. Ook draagt onze datamanagement bij aan het verminderen van risico’s, doordat wij gegevens monitoren en problemen identificeren. 

Inzicht in data.

Wij zijn graag transparant, daarom is al onze data vanuit jouw recruitmentcampagne inzichtelijk voor jouw organisatie. Deze data kan helpen om de effectiviteit van het recruitmentproces te verbeteren door te zien waar de knelpunten zitten en deze aan te pakken. Daarnaast kan het inzicht geven in de kandidaten die het bedrijf aantrekt, wat kan helpen bij het bepalen van de juiste recruitmentstrategie. Doordat wij alle binnengekomen data met jouw organisatie bespreken, kan dit helpen om de kosten van recruitment te verlagen doordat je beter kunt inschatten hoe lang het zal duren om een vacature te vervullen. Ook wordt dan inzichtelijk waarom kandidaten niet met jouw organisatie verder willen. Redenen hiervoor kunnen bijvoorbeeld salaris, bedrijfscultuur of de kennismaking zijn. Deze knelpunten kun je vervolgens optimaliseren om het proces te optimaliseren.

Strategische gesprekken.

Inzichtelijkheid, dat is Rekroot. Samen met jou gaan wij voor succes omtrent het recruitmentproces van jouw organisatie. Doordat wij per campagne data verzamelen, kan dit toekomstige campagnes goedkoper en kwalitatief beter maken. Per kwartaal bespreken wij de data in een strategisch gesprek. Op deze manier kunnen we er samen voor zorgen dat jullie recruitmentproces wordt geoptimaliseerd. 

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Inspiraties.
Bekijk hier onze laatste artikelen omtrent alles dat jouw organisatie kan helpen het recruitmentproces te innoveren en te optimaliseren.