Job Marketing.

Is jouw organisatie op zoek naar nieuw talent? Dan ondersteunen wij jou graag met onze totaaloplossing. Dit doen we door middel van onze unieke wijze van werven. Het voordeel van onze aanpak is dat wij 100% van de arbeidsmarkt aanspreken, dit is anders dan wanneer je jouw organisatie aanmeld bij bijvoorbeeld een Nationale Vacaturebank of Indeed. Daarnaast baseren wij onze advertenties op analytische data, dit wij iedere euro beter investeren dan andere methodes. Door middel van onze online werving via onder andere social media en Google kunnen wij gericht adverteren op de geschikte mensen, dus ook op de mensen die niet actief opzoek zijn naar nieuw werk!

Voordelen van onze Job Marketing zijn:

  • Solliciteren is zeer laagdrempelig!
  • Je naamsbekendheid groeit online en je bereikt een groot publiek!
  • Gebaseerd op analytische data!

Wij brengen jouw vacature in beeld bij de doelgroep!

Met onze Job Marketing zorgen wij ervoor dat jouw openstaande vacature opvalt bij de doelgroep. Door onze samenwerking met DPG Mediagroep beschikken wij over een groot nationaal bereik met miljoenen impressies per dag. Wij adverteren vervolgens door middel van aantrekkelijke content die verspreid wordt op de platformen waar de doelgroep zich bevindt. Doordat DPG en onze software beschikken over data van eerder uitgevoerde campagnes, wordt het advertentiebudget automatisch verspreid over de meest interessante kanalen voor jouw vacature. Op deze manier wordt iedere euro beter geïnvesteerd en zijn de resultaten van hogere kwaliteit.

  • Ontvang enkel relevante leads.
  • Bespaar duizenden euro’s.
  • Betaal minder, bereik meer.

Wat is Job Marketing?

Marketing wordt steeds belangrijker in deze snelle en digitale wereld. Elk bedrijf zet marketing in om producten of diensten te verkopen, waarom zou je dit niet toepassen op het wervingsproces? Met behulp van onze job marketing brengen we samen jouw openstaande vacature naar de doelgroep!

Marketing wordt ook een steeds belangrijker onderdeel van recruitment. Het werven van goede kandidaten wordt steeds moeilijker naarmate de arbeidsmarkt naar de werknemer verschuift. Alleen het aankondigen van een vacature in een vacaturetekst is tegenwoordig niet meer voldoende. Dit vraagt om een modernere aanpak. Onze werkwijze kan jou daarbij helpen!

Werkwijze

We gaan beginnen met een wervingscampange. Wat leuk! Het is tijd om een paar grondige vragen te stellen. Hoeveel kandidaten heb je nodig? Hoe ziet de ideale kandidaat eruit? Wanneer wil je dat deze kandidaat uiterlijk bij jouw organisatie aansluit?

Niet alleen is de vraag wie we zoeken, maar ook hoe we die gaan zoeken. Welke kanalen kun je het beste gebruiken om te werven? Is jouw vacature wel in het juiste formaat? Is de content die je gaat gebruiken gvoed geoptimaliseerd? De analysefase is de blauwdruk van jouw wervingscampagne

De campagne is duidelijk en we hebben een helder beeld van de aanpak, nu is het zaak om de juiste kandidaat te schetsen. Op het moment dat we weten ‘wie’ we zoeken, dan weten we ook hoe we deze persoon kunnen benaderen. In het strategisch gesprek zullen we dus een goed beeld schetsen van karakteristieke eigenschappen van een persoon.

In deze fase wordt de bijbehorende content aangemaakt. Content kun je tegenwoordig zelf maken. Er zijn genoeg gebruiksvriendelijke applicaties om zelf creatief aan de slag te gaan. Echter, wil je voor jouw vacature een zo goed mogelijke response, dus dan heb je wel ijzersterke content nodig.

Daarom is het vaak een betere keuze om een professional hiervoor in te huren. Zij hebben namelijk de expertise om jouw content zo relevant en uniek mogelijk te maken, waarbij kandidaten ook nog eens doorklikken!

Op vacaturebanken val je niet meer op, wij gaan verder dan dat. Wij zetten de juiste platformen in om jouw vacature aan de man te brengen. Dit kan Facebook, Instagram, TikTok en door middel van Google Advertenties.

Wij maken voor ieder platform geschikte content die passend is voor de doelgroep en voor de vacature, zo zorgen we ervoor dat we zoveel mogelijk data genereren. Net als bij het creëren van content, is het het best om een expert in adverteren in te schakelen. Data is in ons haal een persoon, met kenmerken die wellicht binnen jouw vacature past. 

Is de campagne geslaagd? Ja? Super om te horen. Zijn we er dan? Nee! Het is altijd belangrijk om te kijken na de campagne wat er goed ging en vooral om te bekijken wat er beter kan. Welke advertenties sloegen aan en welke niet. Dit is van belang voor eventuele campagnes die we in de toekomst uit kunnen voeren.

Tijdens het evalueren, kijk je grondig naar alle verkregen data. Want met deze data kun je in de toekomst beter, sneller en goedkoper werven.

Voordelen van Job Marketing.

Het werven van goed personeel wordt steeds lastiger omdat de arbeidsmarkt verplaatst naar een werknemersmarkt. Het enkel plaatsen van de vacature op bijvoorbeeld Indeed is tegenwoordig niet meer genoeg. Job Marketing is de manier om jouw vacature bij de doelgroep inzichtelijk te brengen in deze digitale wereld. Benieuwd hoe wij jou hier bij kunnen ondersteunen? Bekijk dan ons meest recente artikel over de voordelen van Job Marketing.

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Inspiraties.
Bekijk hier onze laatste artikelen omtrent alles dat jouw organisatie kan helpen het recruitmentproces te innoveren en te optimaliseren.