Onze diensten

Job Marketing.

Is jouw organisatie op zoek naar nieuw talent? Dan ondersteunen wij jou graag met onze totaaloplossing. Dit doen we door middel van onze unieke wijze van werven. Het voordeel van onze aanpak is dat wij 100% van de arbeidsmarkt aanspreken, dit is anders dan wanneer je jouw organisatie aanmeld bij bijvoorbeeld een Nationale Vacaturebank of Indeed. Daarnaast baseren wij onze advertenties op analytische data, dit wij iedere euro beter investeren dan andere methodes. Door middel van onze Job Marketing via onder andere social media en Google kunnen wij gericht adverteren op de geschikte mensen, dus ook op de mensen die niet actief opzoek zijn naar nieuw werk!

Employer Branding.

In een tijd waar alles draait om personeel, is het steeds lastiger om aan ‘goede’ werknemers te komen. Het wordt dus ook steeds moeilijker om deze groep te bereiken. Dit is waar wij op inspelen met onze Employer Branding methode. Bij Employer Branding draait het namelijk volledig om het imago waarmee je naar buitenkomt als mogelijke werkgever. Hoe aantrekkelijker je bedrijfsimago, hoe positiever je huidige werknemers en potentiële werknemers tegen jouw bedrijf opkijken.

Voordelen van onze werkwijze.
Bespaart tijd.

Doordat wij een gedeelte van de totale recruitment uit handen nemen, scheelt dit erg veel tijd.

Positief merk.

Door onze werkwijze creëer je een positief werkgeversmerk voor zowel je huidige als nieuwe werknemers.

Bespaart geld.

Steek niet langer te veel geld in advertenties die nergens op gericht zijn. Hierdoor bespaar je veel geld.

Hele arbeidsmarkt.

Focus je vacature niet langer op alleen de actief werkzoekende. Wij richten onze advertenties op de gehele arbeidsmarkt.

Waardevermeerdering.

Met onze werkwijze is ieder geïnvesteerde euro vele malen meer waard.

Effectief targeten.

Wij brengen uw vacature enkel aan bod bij mensen die er daadwerkelijk affiniteit en belang bij hebben. Dit doen wij door gericht te targetten, zo besparen wij veel budget veel tijd.

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Ben jij klaar om het recruitmentproces binnen jouw organisatie te innoveren?

Inspiraties.
Bekijk hier onze laatste artikelen omtrent alles dat jouw organisatie kan helpen het recruitmentproces te innoveren en te optimaliseren.