Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

Case

EOC Nederland

Van operator tot assistent bedrijfsleider.

EOC Nederland

Hoofdkantoor

Oudenaard (BE)

Bedrijfsgrootte

700+ wereldwijd

Industrie

Duurzame chemie

Over het bedrijf

EOC produceert lijmen, onder andere voor tapijt en karton. De vestiging in Hoogeveen is een nevenvestiging van EOC België. Met ongeveer 20 professionals worden er in Hoogeveen hoogwaardige lijmen geproduceerd. Onder andere in de vorm van een ‘hotmelt’ korrel. Dit gebeurt gedeeltelijk doormiddel van een extrusie proces. De EOC Groep is een familiebedrijf dat verschillende chemische grondstoffen produceert. EOC is als klein bedrijf begonnen en inmiddels uitgegroeid tot een wereldspeler. Het hoofdkantoor bevindt zich in België. Daarnaast hebben ze meerdere productiefaciliteiten in Europa en Azië. EOC maakt een gestage groei door waar jij onderdeel van kan worden. Kortom EOC is binnen de wereld van de chemische producenten een parel van een familiebedrijf.

De Klantwens

Edwin had een dringende behoefte: hij zocht naar gekwalificeerde operators om zijn groeiende productielocatie in Hoogeveen te versterken. Daarnaast was hij op zoek naar een geschikte opvolger voor zijn rol als locatiemanager. Edwin besloot om hulp te zoeken bij het aantrekken van de juiste mensen om deze cruciale posities te vervullen.

Start vandaag met innoveren.

Sta klaar voor groei met Rekroot! Ontdek de kracht van onze diensten voor jouw volgende stap naar succes. Treed naar buiten met uw vacatures en trek toptalent aan.

Hoe wij hier op ingespeeld hebben.

Om Edwin’s wens te vervullen, hebben we een uitgebreide aanpak gehanteerd. Allereerst hebben we job marketing ingezet door vacatures te adverteren op onze partnerplatformen en sociale mediakanalen. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van onze eigen ‘vacature website’, waarbij we de vacatures naadloos hebben gekoppeld aan onze ATS-software (Applicant Tracking System) om de beste conversie van kandidaten te bereiken.

Het screeningsproces was een cruciale stap in ons wervingsproces. We hebben alle kandidaten zorgvuldig gescreend en alleen degenen die perfect aansloten op het gewenste profiel doorgestuurd naar Edwin en zijn team. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat de geselecteerde kandidaten de best mogelijke match waren voor de operators en de toekomstige locatiemanagerposities.

Het resultaat

Er is binnen 2 maand tijd een operator gevonden die nu werkzaam is bij EOC Nederland.

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten