Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

Case

Fieten & Roos- Issys Beveiligingstechniek

In de techniek kom je altijd handen te kort.

Rekroot Fieten en Roos

Hoofdkantoor

Hoogeveen

Bedrijfsgrootte

50-100 medewerkers

Industrie

Beveiligingstechniek

Over het bedrijf

Beveiligingsbedrijf Fieten & Roos – Issys heeft 25 jaar ervaring in beveiligingssystemen. Het bedrijf is in 1996 opgericht door Henk Fieten en Jørgen Roos. Een aantal jaren later voegde Hans Janssen zich toe bij Henk en Jørgen met een vestiging in Alkmaar. Wij richten ons landelijk op de aanleg, service en onderhoud van inbraaksystemen, brand- en toegangscontrole en camera’s.

De klantwens

Na talloze eerdere inspanningen in samenwerking met verschillende bedrijven, heeft Fieten & Roos – Issys Beveiligingstechniek besloten om een nieuwe benadering te kiezen in hun zoektocht naar nieuwe medewerkers. Gefrustreerd door eerdere pogingen die niet het gewenste resultaat opleverden, kozen ze ervoor om het nu anders aan te pakken, in de hoop op succes.

Fieten & Roos – Issys Beveiligingstechniek begreep dat effectieve werving meer vereist dan alleen vacatures plaatsen; het gaat om het begrijpen van de bedrijfscultuur, het identificeren van de juiste vaardigheden en het aantrekken van toegewijde professionals die willen bijdragen aan het succes van het bedrijf. Met deze vernieuwde benadering gaven ze blijk van hun vastberadenheid om de beste mensen aan te trekken en hun team te versterken.

Start vandaag met innoveren.

Sta klaar voor groei met Rekroot! Ontdek de kracht van onze diensten voor jouw volgende stap naar succes. Treed naar buiten met uw vacatures en trek toptalent aan.

Hoe wij hier op ingespeeld hebben.

Wij hebben voor Fieten & Roos – Issys Beveiligingstechniek een effectieve employer branding strategie geïmplementeerd. We hebben een aantrekkelijke werkenbij-website gecreëerd om de bedrijfscultuur te presenteren. Ons geïntegreerde ATS vereenvoudigt het sollicitatieproces en zorgt voor de overzichtelijkheid. Door gerichte job marketing op diverse kanalen trekken we relevante kandidaten aan.

Het resultaat

Op het moment dat ik dit aan het schrijven ben is de campagne live, in afwachting van de resultaten! Hou deze pagina dus in de gaten!

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten