Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

HomePakketten

Pakketten

Onze pakketten

Basic

Geschikt voor 1 a 2 vacatures

Professional

Meest gekozen

Ultimate

Best value

Beste resultaten

Zit jouw pakket er niet tussen?

Als de standaard pakketten niet passen, bieden op maat gemaakte opties flexibiliteit. Via het contactformulier op onze pagina kunnen klanten hun unieke behoeften delen. Op die manier kunnen we aangepaste oplossingen creëren die perfect aansluiten. Uw visie staat centraal.

Vraag en antwoord

Veel gestelde vragen

Wellicht staat uw antwoord hier tussen!

Wij verschillen van traditionele wervingsmethoden door de nadruk te leggen op datagedreven en technologiegedreven oplossingen. Wij maken gebruik van geavanceerde algoritmen en gegevensanalyse om kandidaten en vacatures nauwkeurig met elkaar te matchen. Dit resulteert in snellere en meer relevante matches, waardoor de kans op het aantrekken van geschikte kandidaten toeneemt. Verder maken wij gebruik van automatisering om het wervingsproces efficiënter te maken en biedt het inzichten via gegevensanalyse om continue optimalisatie mogelijk te maken.

Hoewel we bijna consistent succes hebben met het onze aanpak, zijn garanties in werving moeilijk. Succes hangt echter af van diverse variabelen zoals diensten, vacatures en marktomstandigheden. We blijven toegewijd aan effectieve oplossingen, maar realistische verwachtingen zijn cruciaal in de dynamische wereld van werving.

We voeren enkele inventarisatiegesprekken voor inzicht, en fotografie voor een authentieke uitstraling. Verder zullen wij zelfstandig opereren, we filteren en scannen alle kandidaten zodat u enkel relevante leads ontvangt.

20+ Vertrouwde Partners

Benieuwd naar de laatste updates?

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten