Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

Job Marketing

Aantrekken van top talent: Job Marketing als krachtige tool.

Job Marketing is een krachtige tool die zich richt op het aantrekken van toptalent via doeltreffende campagnes en doordachte landingspagina’s. Het is het vermarkten van je openstaande vacature.

Rekroot (12)

Job Marketing

Job Marketing is het proces waarbij vacatures gepromoot worden om geschikte kandidaten aan te trekken. Dit kan door middel van verschillende kanalen, zoals: social media, Google display en onze partner platformen.

Ontvang enkel relevante leads.

Job Marketing trekt alleen relevante leads aan door gerichte targeting en afgestemde uitingen, wat resulteert in hoogwaardige sollicitanten.

Positief werkgeversmerk

Job Marketing versterkt werkgeversmerk, aantrekkingskracht op identificerende kandidaten door gerichte communicatie en authentieke cultuurpresentatie.

Rekroot

Waarom zou Job Marketing toepassen?

Job Marketing is cruciaal voor succesvolle werving. Het bereikt actieve en passieve kandidaten, versterkt uw werkgeversmerk met een aantrekkelijke online aanwezigheid, en maximaliseert efficiëntie door gerichte inzet van middelen voor optimale wervingssuccessen.

Job Marketing richt zich niet alleen op actief werkzoekenden, maar ook op latente werkzoekenden die openstaan voor betere kansen. Dit vergroot de kans om geschikte kandidaten te bereiken. Andere voordelen zijn:

Enkel de doelgroep.

We vermarkten jouw vacature via deze kanalen.

1. Social media

Door gerichte betaalde campagnes te combineren met boeiende en relevante organische berichten, kunnen wij een breed publiek bereiken en tegelijkertijd de betrokkenheid van potentiële kandidaten vergroten, wat resulteert in een effectievere werving.

2. Partner platformen

Rekroot biedt u de perfecte strategie voor adverteren op gerenommeerde partnerplatformen, zoals Nu.nl, Autoweek, Volkskrant en het AD. Wij benutten deze platformen optimaal om uw doelgroep te bereiken en uw merkbekendheid te vergroten.

3. Google display

Naast de eerder genoemde kanalen, laten we uw vacature ook schitteren via het Google Display-netwerk, waarbij uw advertenties elegant verschijnen op nieuwsbronnen die u dagelijks raadpleegt.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Sta klaar voor groei met Rekroot! Ontdek de kracht van Job Marketing voor jouw volgende stap naar succes. Treed naar buiten met uw vacatures en trek toptalent aan. Rekroot helpt je op weg naar een bloeiende toekomst. Boost jouw team met de juiste mensen – laat jouw merk voor jou werken!

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten