Over Rekroot.

Rekroot is de totaaloplossing in het innoveren van het recruitmentproces binnen bedrijven en revolutionair op het gebied van Job Marketing. Door onze jarenlange ervaring in de online marketing en ons datagedreven systeem, weten wij exact hoe wij een vacature online kunnen ‘vermarkten’ in een tijd waar het vinden van personeel erg lastig is. Het voelt het goed om een steentje bij te kunnen dragen aan de verschillende personeelsbestanden van bedrijven. Wat dat betreft vinden wij samen groeien erg belangrijk.

De gezichten achter Rekroot zijn Damian Kroezen en Marc Schutte. Ons verleden heeft altijd in de online marketing gelegen. Waar we voorheen vele verschillende vlakken binnen de online marketing vervulden hebben we de keuze gemaakt om ons te focussen op de Job Marketing.

Voordelen van Job Marketing zijn:

  • Bereik 100% van de arbeidsmarkt.
  • Investeer minder, bereik meer.
  • Bereik relevantere kandidaten.
Job Marketing, maar dan effectiever.

Met onze Job Marketing zorgen wij ervoor dat jouw openstaande vacature opvalt bij de doelgroep! Dit doen wij door middel van aantrekkelijke content die verspreid wordt op de platformen waar de doelgroep zich bevindt. Dit concept is bekend en wordt door verschillende partijen uitgevoerd, wat wij daarin anders doen is het volgende:

Wij verzamelen klikken in advertenties, deze sturen wij niet door naar een webpagina waar men een contactformulier in kan vullen zoals bijna alle aanbieders het doen. Nee wij maken hier een gepersonaliseerde en geautomatiseerde vragenlijst aan vast om zo ‘het kaf van het koren’ te scheiden. Nadat de respondenten de vragenlijst ingevuld hebben gaan wij de lead nogmaals screenen en sturen hem bij een positief resultaat, door naar de klant.

Rekroot is inzetbaar in iedere branche!

Het grote voordeel van Job Marketing is dat wij precies kunnen bepalen wie de gepersonaliseerde advertentie te zien krijgt. Wij maken gepersonaliseerde content gericht op de doelgroep. Zo kunnen wij bijvoorbeeld content creëren die gericht is op bouwvakkers en deze content in de vorm van advertenties bij de doelgroep naar voren laten komen.

Het functieprofiel is bij elke vacature verschillend en hier kunnen wij efficiënt op inspelen door middel van onze Job Marketing en Employer Branding methodes.

De gezichten achter Rekroot.

Rekroot - Damian Kroezen

Damian Kroezen

Rekroot - Marc Schutte

Marc Schutte

Trotse sponsor van HZVV.

Sinds 2023 zijn wij sponsor van HZVV, de zaterdagse voetbalclub uit Hoogeveen.

Inspiraties.
Bekijk hier onze laatste artikelen omtrent alles dat jouw organisatie kan helpen het recruitmentproces te innoveren en te optimaliseren.