Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

Social media

Swipe naar een nieuwe baan; de inzet van social media voor recruitment!

Social media wordt gebruikt om vacatures te vullen vanwege het brede bereik en gerichte targeting. Het deelt bedrijfscultuur en trekt kandidaten aan. Interactie versnelt het wervingsproces en analyse optimaliseert resultaten.

Rekroot (1)

Social media

Rekroot optimaliseert recruitment via social media door een breed bereik en gerichte targeting te bieden. We versterken uw employer branding met boeiende content en authentieke bedrijfscultuur, en bevorderen interactieve betrokkenheid met kandidaten. Onze strategie omvat het snel delen van vacatures voor maximale zichtbaarheid en gebruik van advertentieopties voor extra exposure.

Aantrekkelijke content

Een social media bericht stelt u in staat om alle aantrekkelijke aspecten van de vacature te presenteren, waardoor nieuwsgierigheid wordt gewekt en lezers worden aangemoedigd om verder te ontdekken.

Interactieve betrokkenheid

Bedrijven kunnen via opmerkingen, berichten en chats met kandidaten communiceren, wat persoonlijke verbindingen opbouwt en betrokkenheid verhoogt. Dit creëert een waardevolle interactieve dimensie in het wervingsproces.

Snelle verspreiding van info

Nieuwe vacatures en updates verspreiden zich snel via social media, vergroten de zichtbaarheid bij kandidaten en een bredere online gemeenschap, terwijl dit ook specifiek geadverteerd kan worden naar de doelgroep.

Rekroot (2)
Rekroot

Een goede campagne bevat de volgende onderdelen.

Een doeltreffende campagne omvat meerdere essentiële elementen die samenwerken om de gewenste impact te genereren. Allereerst zijn er de doelgerichte advertenties, die specifiek zijn afgestemd op de voorkeuren en demografische kenmerken van de beoogde doelgroep. Deze advertenties trekken de aandacht en wekken interesse op.

Om de mensen over te halen zijn de onderstaande Call-to-Actions aan te raden:

Tools

Essentiële elementen voor een effectieve socialmediacampagne.

1. Het doel van een campagne

Door een organische campagne op te zetten, bereik je je bestaande netwerk, waarbij het voordeel is dat het bedrijf positief wordt belicht. Je geeft de kans om de medewerkers de bedrijfscultuur te laten delen. Met betaalde campagnes kun je gericht de ideale doelgroep bereiken die bij de vacature past, een uitdaging die organisch lastiger te realiseren is.

2. Kenmerk het bedrijfsimago

Het gebruik van persoonlijke beelden en authentieke content over het bedrijf in plaats van ‘standaard’ materiaal biedt het voordeel van een diepere connectie met het publiek. Dit creëert een menselijke en oprechte uitstraling, waardoor potentiële kandidaten zich beter kunnen identificeren met het bedrijf en de cultuur. Hierdoor vergroot je de betrokkenheid en creëer je een onderscheidend imago dat blijft hangen bij de doelgroep.

3. Een Call-to-Action

Een essentieel kenmerk van elke social media campagne voor vacaturewerving is een doeltreffende Call-to-Action (CTA). Deze CTA leidt direct naar de vacaturepagina, waar kandidaten kunnen solliciteren of zich kunnen laten inspireren door het bedrijf. Dit zorgt voor naadloze toegang tot relevante informatie en stimuleert betrokkenheid bij de potentiële kandidaten.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Sta klaar voor groei met Rekroot! Ontdek de kracht van een socialmediacampagne voor jouw volgende stap naar succes. Bouw een onweerstaanbaar werkgeversmerk en trek toptalent aan. Rekroot helpt je op weg naar een bloeiende toekomst. Boost jouw team met de juiste mensen – laat jouw merk voor jou werken!

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten