Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

Software (ATS)

Slimmer selecteren: verbeter je wervingsstrategie met onze ATS Software

Onze ATS fungeert als een brug tussen moeiteloos solliciteren, gestructureerd rapporteren en doelgericht adviseren, wat allemaal bijdraagt aan het snel en overzichtelijk invullen van vacatures, met een soepel wervingsproces als resultaat.

Applicant Tracking System

Een ATS (Applicant Tracking System) software is een geavanceerde tool die bedrijven ondersteunt bij het beheren van het volledige wervingsproces. Het automatiseert taken zoals vacatureplaatsing, sollicitatiebeheer, cv-screening en communicatie met kandidaten. Hierdoor bespaart het waardevolle tijd en vermindert het menselijke fouten. Bovendien biedt een ATS gedetailleerde rapportage en analyses, waardoor recruiters inzicht krijgen in wervingsprestaties en -trends, wat de besluitvorming verbetert en resulteert in efficiënter en effectiever personeelsbeheer.

Verbeterde conversie via moeiteloos solliciteren.

Ervaar onze vlotte ATS-vacatureintegratie voor gemakkelijk solliciteren. Directe ATS-toegang, automatische e-mails voor latere documentenupload, voor een soepel proces.

Overzichtelijke rapportage

Het Applicant Tracking System maakt het mogelijk om na de campagne de resultaten helder te rapporteren, denk hierbij aan redenen voor het afwijzen of aannemen van kandidaten.

Data-gestuurde beslissingen

Rapportage brengt advies met zich mee, organisaties moeten zich afvragen waarom een vacature open blijft. Is het loon te laag, zijn de omstandigheden niet goed? Kortom, op data kun je bouwen.

Tools

Tools die samenhangen met een Applicant Tracking System​.

1. Job Marketing

Job Marketing genereert exposure voor vacatures via diverse kanalen, vergroot klikken en sollicitaties. Een sterke ATS organiseert en beheert ontvangen sollicitaties voor efficiënt wervingsproces.

2. Sterk bedrijfsimago

Een positief bedrijfsimago wekt vertrouwen en aantrekkingskracht op bij potentiële kandidaten. Het toont een aantrekkelijke werkplek, waarden en cultuur, wat cruciaal is voor overtuiging en betrokkenheid van sollicitanten.

3. Werkenbij-website

Een werkenbij-website fungeert als etalage voor bedrijfscultuur en vacatures, trekt kandidaten aan. Een goede ATS beheert sollicitaties naadloos, stroomlijnt wervingsproces voor optimale kandidaat-ervaring en efficiëntie. Samen versterken ze wervingsinspanningen.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Sta klaar voor groei met Rekroot! Ontdek de kracht van onze ATS voor jouw volgende stap naar succes. Treed naar buiten met uw vacatures en trek toptalent aan. Rekroot helpt je op weg naar een bloeiende toekomst. Boost jouw team met de juiste mensen – laat jouw merk voor jou werken!

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten