Benieuwd wat wij jou kunnen bieden? Neem contact op!

   +316 196 255 29   Lindberghstraat 5, Hoogeveen

Case

Vos Prodect

Op zoek naar de juiste persoon voor wereldwijde projecten in de ‘Subsea Cable Protection’.

Rekroot Vos Prodect
Vos prodect Innovations

Hoofdkantoor

Klazinaveen

Bedrijfsgrootte

5-10 medewerkers

Industrie

Offshore Cable Protection

Over het bedrijf

Vos Prodect B.V. is specialist in engineering en levering van onderzeese kabelbeschermingssystemen, kabelophangsystemen en biedt vele andere bijbehorende oplossingen voor onderzeese kabelfabrikanten en installateurs. Met ruime ervaring binnen de offshore wind-, olie & gas- en getijdensector staat een ervaren team klaar om u te assisteren bij uw project.

De klantwens

Marc stond voor een belangrijke uitdaging binnen zijn bedrijf. Er was een vacature ontstaan voor de functie van Project Engineer omdat een gewaardeerde medewerker het bedrijf zou verlaten. Als manager begreep Marc dat het vinden van de juiste persoon voor deze functie essentieel was om de continuïteit van de projecten en de technische excellentie van het team te waarborgen.

De rol van Project Engineer vereiste niet alleen technische vaardigheden, maar ook het vermogen om complexe projecten te beheren, samen te werken met verschillende belanghebbenden en innovatieve oplossingen te bedenken. Marc wist dat het cruciaal was om iemand te vinden die niet alleen over de juiste technische kennis beschikte, maar ook goed zou passen binnen het team en de bedrijfscultuur.

Start vandaag met innoveren.

Sta klaar voor groei met Rekroot! Ontdek de kracht van onze diensten voor jouw volgende stap naar succes. Treed naar buiten met uw vacatures en trek toptalent aan.

Hoe wij hier op ingespeeld hebben.

Om Marc te ondersteunen bij het vinden van de perfecte kandidaat voor de rol van Project Engineer, hebben we een uitgebreide wervingsstrategie ingezet. We zijn begonnen met job marketing op sociale mediaplatforms en via onze samenwerkingspartners, waardoor we de vacature onder de aandacht konden brengen van een breed en gekwalificeerd publiek.

Daarnaast hebben we op de website van Vos Prodect onze geavanceerde sollicitatiesoftware geïmplementeerd. Dit stelde sollicitanten in staat om gemakkelijk en efficiënt te solliciteren, waardoor de drempel om te reageren werd verlaagd en het proces toegankelijker werd. We begrepen het belang van een soepele en gestroomlijnde sollicitatie-ervaring voor potentiële kandidaten.

Met deze gecombineerde aanpak hebben we niet alleen de zichtbaarheid van de vacature vergroot, maar ook de toegankelijkheid van het sollicitatieproces verbeterd. 

Het resultaat

Het resultaat is dat we binnen 1 maand de juiste persoon gevonden hebben en dat hij nu werkzaam is als project engineer bij Vos Prodect.

Vraag hier de tips aan

Ben jij klaar om je recruitment proces te innoveren? Laat je naam, telefoon en mail achter!

Je ontvangt de tips direct in je mail!

  • Diensten
  • Pakketten
  • Cases
  • Blog
  • Over ons

Gegevens

Telefoon: 0621349742
Email: info@rekroot.nl
KVK: 77369920
BTW: NL860986378B01
Adres: Lindberghstraat 5
7903 BM Hoogeveen
Nederland 

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag – Zondag gesloten